Suussasulava passionjäätelö keksimurulla
Tämän helpon jäälkiruoan voit valmistaa joko jäätelökoneella tai ilman! Jäätelön parina toimii herkullinen sitruksinen keksimuru.
kotiruokamedia.fi
Valmistusaika4 h
Annoksia4 annosta
VaikeustasoHelppo

Ainesosat
Jäätelö
- 1,2 dl passionpyrettä
- 2 dl kookosmaitoa
- 2 dl kondensoitua kookosmaitoa
- 1,2 dl kauravispiä
- 1 passionhedelmä
Keksimuru
- 100 g voita
- 100 g sokeria
- 100 g vehnäjauhoja
Valmistus
Jäätelön valmistus jäätelökoneessa
- Sekoita passionpyre, kookosmaito, kondensoitu kookosmaito ja vispikerma hyvin keskenään esimerkiksi sauvasekoittimella tai blenderissä.
- Lisää massaa jäätelökoneeseen ja lisää lopuksi passionhedelmän hedelmäliha mukaan seokseen.
Anna seoksen sekoittua jäätelökoneessa noin 40 minuuttia.
Jäätelön valmistus ilman jäätelökonetta
- Sekoita passionpyre, kookosmaito, kondensoitu kookosmaito ja vispikerma hyvin keskenään esimerkiksi sauvasekoittimella tai blenderissä.
- Kaada massa esimerkiksi uunivuokaan tai pakasterasiaan ja sekoita lopuksi passionhedelmän hedelmäliha seoksen joukkoon.
- Pidä jäätelöä pakastimessa noin 4 tuntia sekoittaen seosta 30 minuutin välein.
Keksimurun valmistus
- Vatkaa tehosekoittimella yhteen voi, sokeri ja raastettu limen kuori mikronkestävässä kulhossa.
- Lisää nuolijalla joukkoon vehnäjauhot ja painele lopuksi seos tasaiseksi kulhon pohjalle. Seoksen kuuluu olla paksua.
- Päällystä kulhon suuaukko elmukelmulla ja kypsennä mikrossa noin 4 minuuttia.
- Anna taikinan jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja riko lopuksi koostumus murumaiseksi haarukalla. Tarjoile valmis jäätelö keksimurun kanssa.
Ainesosat
Jäätelö
- 1,2 dl passionpyrettä
- 2 dl kookosmaitoa
- 2 dl kondensoitua kookosmaitoa
- 1,2 dl kauravispiä
- 1 passionhedelmä
Keksimuru
- 100 g voita
- 100 g sokeria
- 100 g vehnäjauhoja
Valmistus
Jäätelön valmistus jäätelökoneessa
- Sekoita passionpyre, kookosmaito, kondensoitu kookosmaito ja vispikerma hyvin keskenään esimerkiksi sauvasekoittimella tai blenderissä.
- Lisää massaa jäätelökoneeseen ja lisää lopuksi passionhedelmän hedelmäliha mukaan seokseen.
Anna seoksen sekoittua jäätelökoneessa noin 40 minuuttia.
Jäätelön valmistus ilman jäätelökonetta
- Sekoita passionpyre, kookosmaito, kondensoitu kookosmaito ja vispikerma hyvin keskenään esimerkiksi sauvasekoittimella tai blenderissä.
- Kaada massa esimerkiksi uunivuokaan tai pakasterasiaan ja sekoita lopuksi passionhedelmän hedelmäliha seoksen joukkoon.
- Pidä jäätelöä pakastimessa noin 4 tuntia sekoittaen seosta 30 minuutin välein.
Keksimurun valmistus
- Vatkaa tehosekoittimella yhteen voi, sokeri ja raastettu limen kuori mikronkestävässä kulhossa.
- Lisää nuolijalla joukkoon vehnäjauhot ja painele lopuksi seos tasaiseksi kulhon pohjalle. Seoksen kuuluu olla paksua.
- Päällystä kulhon suuaukko elmukelmulla ja kypsennä mikrossa noin 4 minuuttia.
- Anna taikinan jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja riko lopuksi koostumus murumaiseksi haarukalla. Tarjoile valmis jäätelö keksimurun kanssa.