Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Halloumiburger

Suussa sulava halloumiburger sopii erinomaisesti keskikesän herkuksi.

kotiruokamedia.fi
Valmistusaika 30 min
Annoksia2 annosta
VaikeustasoHelppo

Ainesosat

  • 2 perunaburgersämpylää
  • 1 paketti pyöreää halloumia
  • 1/2 kurkkua
  • 1 puntti basilikaa
  • 2 rkl mirinia
  • 1/2 dl valkoviinietikkaa
  • 2 tl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1/2 punasipuli
  • 50 g rucolaa
  • 1/2 dl rypsiöljyä
  • limeaiolia

Ainesosat

  • 2 perunaburgersämpylää
  • 1 paketti pyöreää halloumia
  • 1/2 kurkkua
  • 1 puntti basilikaa
  • 2 rkl mirinia
  • 1/2 dl valkoviinietikkaa
  • 2 tl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1/2 punasipuli
  • 50 g rucolaa
  • 1/2 dl rypsiöljyä
  • limeaiolia

Valmistus

  1. Lisää cutteriin basilika, sokeri, suola, valkoviinietikka, mirin ja öljy. Aja hienoksi. Tämän jälkeen lisää vielä valkosipuli ja aja tasaiseksi.
  2. Pilko kurkku ohuiksi viipaleiksi. Lisää kastike kurkun päälle ja anna maustua jääkaapissa noin tunti.
  3. Leikkaa halloumi puoliksi. Paista kuumalla pannulla öljyssä kauniin väriseksi.
  4. Lämmitä sämpylät. Pilko punasipuli ohuiksi renkaiksi.
  5. Kasaa burgeri. Lisää sämpylöiden päälle majoneesi, punasipuli, halloumi, marinoidut kurkut ja rucola.

Hae