Kesäkurpitsaspagetti katkaravuilla
Kesäkurpitsaspagetti on kevyempi vaihtoehto perinteiselle pastalle. Tässä reseptissä kesäkurpitsapasta tarjoillaan herkullisten paistettujen katkarapujen kanssa.
Ainesosat
- 4 rkl voita
- 4 valkosipulinkynttä
- 3 keskikokoista kesäkurpitsaa
- 1 pussi keskikokoisia pakastekatkarapuja
- 1-2 salottisipulia
- 2 rkl sitruunankuorta
- 1 ruukku lehtipersiljaa
Valmistus
- Suikaloi kesäkurpitsa juustohöylällä tai spiraalileikkurilla.
- Kuori ja hienonna salottisipuli ja valkosipuli.
- Kuumenna voita pannulla kunnes se ruskistuu hiukan. Sekoita kesäkurpitsat ja anna hautua hetki. Siirrä kesäkurpitsa sitten sivuun pannulta.
- Kuullota sitten salottisipuli ja valkosipuli pannulla. Lisää tarvittaessa lisää voita. Kun sipulit ovat kuullottuneet, lisää joukkoon katkaravut. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista katkarapuja noin 3-4 minuuttia, kunnes ne ovat kypsyneet.
- Kaada kesäkurpitsapasta lopuksi takaisin pannulle katkarapujen joukkoon ja tarjoile heti.
Ainesosat
- 4 rkl voita
- 4 valkosipulinkynttä
- 3 keskikokoista kesäkurpitsaa
- 1 pussi keskikokoisia pakastekatkarapuja
- 1-2 salottisipulia
- 2 rkl sitruunankuorta
- 1 ruukku lehtipersiljaa
Valmistus
- Suikaloi kesäkurpitsa juustohöylällä tai spiraalileikkurilla.
- Kuori ja hienonna salottisipuli ja valkosipuli.
- Kuumenna voita pannulla kunnes se ruskistuu hiukan. Sekoita kesäkurpitsat ja anna hautua hetki. Siirrä kesäkurpitsa sitten sivuun pannulta.
- Kuullota sitten salottisipuli ja valkosipuli pannulla. Lisää tarvittaessa lisää voita. Kun sipulit ovat kuullottuneet, lisää joukkoon katkaravut. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista katkarapuja noin 3-4 minuuttia, kunnes ne ovat kypsyneet.
- Kaada kesäkurpitsapasta lopuksi takaisin pannulle katkarapujen joukkoon ja tarjoile heti.