Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Kesäkurpitsaspagetti katkaravuilla

Kesäkurpitsaspagetti on kevyempi vaihtoehto perinteiselle pastalle. Tässä reseptissä kesäkurpitsapasta tarjoillaan herkullisten paistettujen katkarapujen kanssa.

kotiruokamedia.fi
Kommenttien määrä(0) Kommentoi
Valmistusaika 30 min
Annoksia4 annosta
VaikeustasoHelppo
kesäkurpitsaspagetti

Ainesosat

  • 4 rkl voita
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 3 keskikokoista kesäkurpitsaa
  • 1 pussi keskikokoisia pakastekatkarapuja
  • 1-2 salottisipulia
  • 2 rkl sitruunankuorta
  • 1 ruukku lehtipersiljaa

Ainesosat

  • 4 rkl voita
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 3 keskikokoista kesäkurpitsaa
  • 1 pussi keskikokoisia pakastekatkarapuja
  • 1-2 salottisipulia
  • 2 rkl sitruunankuorta
  • 1 ruukku lehtipersiljaa

Valmistus

  1. Suikaloi kesäkurpitsa juustohöylällä tai spiraalileikkurilla.
  2. Kuori ja hienonna salottisipuli ja valkosipuli.
  3. Kuumenna voita pannulla kunnes se ruskistuu hiukan. Sekoita kesäkurpitsat ja anna hautua hetki. Siirrä kesäkurpitsa sitten sivuun pannulta.
  4. Kuullota sitten salottisipuli ja valkosipuli pannulla. Lisää tarvittaessa lisää voita. Kun sipulit ovat kuullottuneet, lisää joukkoon katkaravut. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista katkarapuja noin 3-4 minuuttia, kunnes ne ovat kypsyneet.
  5. Kaada kesäkurpitsapasta lopuksi takaisin pannulle katkarapujen joukkoon ja tarjoile heti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hae