Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Fetajuustokolmiot

Fetajuustokolmiot ovat suolainen herkku, joka sopii erinomaisesti brunssille tai illanistujaisiin.

kotiruokamedia.fi
Kommenttien määrä(0) Kommentoi
Valmistusaika 20 min
Annoksia4 annosta
VaikeustasoHelppo

Ainesosat

  • 1 paketti lehtitaikinalevyä
  • 200 g fetajuustoa
  • 1 kananmuna
  • oreganoa ja pippuria oman maun mukaan

Ainesosat

  • 1 paketti lehtitaikinalevyä
  • 200 g fetajuustoa
  • 1 kananmuna
  • oreganoa ja pippuria oman maun mukaan

Valmistus

  1. Murskaa fetajuusto kulhossa, lisää kananmuna, ja mausta oreganolla ja pippurilla.
  2. Leikkaa lehtitaikinalevy kahteen osaan, ja lisää täytettä. Painele taikina reunoista kiinni ja voitele kananmunalla.
  3. Paista uunissa 250 asteessa, noin 10 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hae