Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Juustosarvet

Itse tehdyt juustosarvet ovat täydellinen välipala arkeen. Herkuimmillaan juustosarvet ovat uunituoreina ja lempitäytteilläsi täytettyinä!

kotiruokamedia.fi
Kommenttien määrä(0) Kommentoi
Valmistusaika1 h
Annoksia16 annosta
VaikeustasoHelppo
juustosarvet

Ainesosat

  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2,5 dl juustoraastett
  • 2 tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • 1 purkki kermaviiliä
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • Pinnalle

  • 1 kananmuna
  • 1 dl juustoraastetta
  • 1 rkl seesaminsiemeniä

Ainesosat

  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2,5 dl juustoraastett
  • 2 tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • 1 purkki kermaviiliä
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • Pinnalle

  • 1 kananmuna
  • 1 dl juustoraastetta
  • 1 rkl seesaminsiemeniä

Valmistus

  1. Laita uuni lämpenemään 225 ateeseen. Mittaa kuivat aineet kulhoon ja sekoita puuhaarukalla.
  2. Lisää kuivien aineiden joukkoon kermaviili ja öljy. Sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Ripottele työpöydälle jauhoja ja kumoa taikina pöydälle. Jaa taikina kahteen osaan ja muotoile molemmat taikinapalat palloiksi. Litistä pallot litteäksi ja kauli palloista noin 1 cm paksuiset ympyrät.
  4. Jaa ympyrät veitsellä kahdeksaksi sektoriksi. Rullaa sektorit sarviksi aloittamalla rullaus leveästä päästä. Nosta rullatut sarvet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  5. Riko kananmunana rakenne rikki ja voitele sarvet kananmunalla. Koristele juustosarvet vielä juustorasteella ja seesaminsiemenillä. Paista sarvia uunin keskitasolla noin 12 minuuttia.

Vinkki!

Juustosarvet voit täyttää mielesi mukaan lempitäytteilläsi. Esimerkiksi kinkku, juusto, tuorejuusto, salaatti ja paprika sopivat erinomaisesti juustosarvien täytteeksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hae