Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Pinaattiletut

Herkulliset pinaattiletut on arkiruokien klassikko, joka maistuu koko perheelle!

kotiruokamedia.fi
Kommenttien määrä(0) Kommentoi
Valmistusaika 30 min
Annoksia4 annosta
VaikeustasoHelppo
pinaattiletut

Ainesosat

  • 6 dl maitoa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 3 kananmunaa
  • 1 tl suolaa
  • 150 g pakastepinaattia
  • 0,5 dl sulatettua voita

Ainesosat

  • 6 dl maitoa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 3 kananmunaa
  • 1 tl suolaa
  • 150 g pakastepinaattia
  • 0,5 dl sulatettua voita

Valmistus

  1. lisää maito ja sula voi pinaattikulhoon lisää suola pippuri aja hienoksi blenderillä lisää kananmuna vehnäjauho sekoita tasaiseksi paista pannulla voissa
  2. Sulata pakastepinaatti esimerkiksi mikrossa isossa kulhossa. Lisää pinaatin kanssa samaan kulhoon maito ja sulatettu voi.
  3. Mausta taikina suolalla ja pippurilla ja aja hienoksi sauvasekoittimella.
  4. Lisää joukkoon kananmuna ja vehnäjauhot ja sekoita taikina tasaiseksi.
  5. Paista letut paistinpannulla yksi kerrallaan voissa tai öljyssä.

Vinkki!

Pinaattiletut voit valmistaa myös vegaanisena! Maidon voit korvata millä tahansa kasvipohjaisella maidolla, ja kananmunan sijasta voit käyttää kaurahiutaleita sidostamaan taikinan. Voin voit korvata kasvipohjaisella margariinilla tai muutamalla ruokalusikallisella miedon makuista kasvipohjaista ruokaöljyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hae