Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Green Goddess -pastasalaatti

Nappaa talteen ruokaisampi versio huippusuositusta Green Goddess -salaatista!

kotiruokamedia.fi
Valmistusaika 30 min
Annoksia4 annosta
VaikeustasoHelppo

Ainesosat

  • Salaattipohja

  • 150 g pastaa
  • 200 g keräkaalia
  • 1 kpl kurkku
  • Kastike

  • kourallinen tuoretta basilikaa
  • kourallinen tuoretta pinaattia
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 pieni salottisipuli
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1/2 dl cashewpähkinöitä
  • 1/2 dl ravintohiivahiutaleita
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl riisiviinietikkaa
  • ruohosipulia

Ainesosat

  • Salaattipohja

  • 150 g pastaa
  • 200 g keräkaalia
  • 1 kpl kurkku
  • Kastike

  • kourallinen tuoretta basilikaa
  • kourallinen tuoretta pinaattia
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 pieni salottisipuli
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1/2 dl cashewpähkinöitä
  • 1/2 dl ravintohiivahiutaleita
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl riisiviinietikkaa
  • ruohosipulia

Valmistus

  1. Keitä noin 150g pastaa.
  2. Hienonna kurkku ja keräkaali kulhoon. Lisää joukkoon jäähtynyt, valutettu pasta.
  3. Lisää tehosekoittimeen basilika, pinaatti, valkosipuli, salottisipuli, sitruunanmehu, oliiviöljy, cashewpähkinät, ravintohiivahiutaleet, suola ja riisiviinietikka. Sekoita kastike tasaiseksi.
  4. Lisää kastike pastan, hienonnetun kurkun ja kaalin sekaan. Sekoita.
  5. Hienonna päälle ruohosipulia.

Hae