Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Täytetyt kesäkurpitsat

Täytetyt kesäkurpitsat ovat ihanan kevyt herkkuruoka. Tässä reseptissä kesäkurpitsat saavat texmex-henkisen täytteen muun muassa tomaatista, paprikasta, maisseista ja korianterista.

kotiruokamedia.fi
Kommenttien määrä(0) Kommentoi
Valmistusaika 45 min
Annoksia4 annosta
VaikeustasoHelppo
täytetyt kesäkurpitsat

Ainesosat

  • 4 kesäkurpitsaa
  • Täyte

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 100 g maissia
  • 1 punasipuli
  • 1-2 paprikaa
  • kourallinen oliiveja
  • 1-2 tomaattia
  • Maustamiseen

  • 1 tl kuminaa
  • 1 ruukku korianteria
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl chilihiutaleita
  • 1 tl sipulijauhetta
  • 1 tl valkosipulijauhetta

Ainesosat

  • 4 kesäkurpitsaa
  • Täyte

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 100 g maissia
  • 1 punasipuli
  • 1-2 paprikaa
  • kourallinen oliiveja
  • 1-2 tomaattia
  • Maustamiseen

  • 1 tl kuminaa
  • 1 ruukku korianteria
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl chilihiutaleita
  • 1 tl sipulijauhetta
  • 1 tl valkosipulijauhetta

Valmistus

  1. Laita uuni lämpeämään 225 asteeseen.
  2. Kuutioi tomaatti, paprika ja punasipuli. Sekoita joukkoon oliivit, korianteri ja maissi. Lisää lopuksi mausteet.
  3. Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa kahtia ja koverra sisus ulos lusikalla.
  4. Nosta kurpitsaveneet leivinpaperin päälle uunipellille ja lusikoi täyte kesäkurpitsanpuolikkaisiin. Ripottele vielä päälle hiukan korianteria ja viimeistele kaatamalla hiukan oliiviöljyä veneiden päälle.
  5. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa lisäksi riisiä tai leipää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hae