Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Vegaaninen lettutaikina

Vegaaninen lettutaikina syntyy helposti kasvipohjaisista ainesosista! Ota kesän suosikkijälkiruoan resepti talteen.

kotiruokamedia.fi
Kommenttien määrä(0) Kommentoi
Valmistusaika1 h
Annoksia6 annosta
VaikeustasoHelppo
vegaaninen lettutaikina

Ainesosat

  • Vegaaninen lettutaikina

  • 5 dl kauramaitoa
  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl sokeria
  • rypsiöljyä paistamis

Ainesosat

  • Vegaaninen lettutaikina

  • 5 dl kauramaitoa
  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl sokeria
  • rypsiöljyä paistamis

Valmistus

  1. Mittaa vehnäjauhot ja suola isoon kulhoon ja lisää joukkoon sokeri. Vispaa kauramaito hiljalleen muutamassa erässä kuivien aineiden joukkoon.
  2. Anna taikinan turvota noin 30-60 minuuttia.
  3. Kuumenna öljy pannulla ja paista vegaaninen lettutaikina letuiksi. Tarjoile mielestesi täytteiden kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hae