Uunibataatit
Uunibataatit ovat kesäisen herkullinen ruoka ja mainio vaihtoehto esimerkiksi uuniperunoille.
kotiruokamedia.fi
Valmistusaika1 h
Annoksia4 annosta
VaikeustasoHelppo

Ainesosat
- 3 kpl bataattia
- 400 g vegejauhelihaa
- 1 avokado
- 200 g ranskankermaa
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 1 punasipuli
- oliiviöljyä
- 1 tl savupaprikaa
- 1 tl juustokuminaa
- 1 tl sipulijauhetta
- mustapippuria
- suolaa
- tuoretta korianteria
Valmistus
- Halkaise bataatit pitkittäin. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
- Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.
- Hienonna punasipuli ja kirsikkatomaatit. Sekoita keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Paista vegejauheliha ja mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, savupaprikalla ja sipulijauheella.
- Viipaloi avokado.
- Lisää kypsien bataattien päälle vegejauheliha, sipuli-tomaattisekoitus, avokado ja ranskankerma. Viimeistele korianterilla.
Ainesosat
- 3 kpl bataattia
- 400 g vegejauhelihaa
- 1 avokado
- 200 g ranskankermaa
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 1 punasipuli
- oliiviöljyä
- 1 tl savupaprikaa
- 1 tl juustokuminaa
- 1 tl sipulijauhetta
- mustapippuria
- suolaa
- tuoretta korianteria
Valmistus
- Halkaise bataatit pitkittäin. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
- Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.
- Hienonna punasipuli ja kirsikkatomaatit. Sekoita keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Paista vegejauheliha ja mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, savupaprikalla ja sipulijauheella.
- Viipaloi avokado.
- Lisää kypsien bataattien päälle vegejauheliha, sipuli-tomaattisekoitus, avokado ja ranskankerma. Viimeistele korianterilla.