Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Uunibataatit

Uunibataatit ovat kesäisen herkullinen ruoka ja mainio vaihtoehto esimerkiksi uuniperunoille.

kotiruokamedia.fi
Valmistusaika1 h
Annoksia4 annosta
VaikeustasoHelppo

Ainesosat

  • 3 kpl bataattia
  • 400 g vegejauhelihaa
  • 1 avokado
  • 200 g ranskankermaa
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 punasipuli
  • oliiviöljyä
  • 1 tl savupaprikaa
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl sipulijauhetta
  • mustapippuria
  • suolaa
  • tuoretta korianteria

Ainesosat

  • 3 kpl bataattia
  • 400 g vegejauhelihaa
  • 1 avokado
  • 200 g ranskankermaa
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 punasipuli
  • oliiviöljyä
  • 1 tl savupaprikaa
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl sipulijauhetta
  • mustapippuria
  • suolaa
  • tuoretta korianteria

Valmistus

  1. Halkaise bataatit pitkittäin. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
  2. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.
  3. Hienonna punasipuli ja kirsikkatomaatit. Sekoita keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Paista vegejauheliha ja mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, savupaprikalla ja sipulijauheella.
  5. Viipaloi avokado.
  6. Lisää kypsien bataattien päälle vegejauheliha, sipuli-tomaattisekoitus, avokado ja ranskankerma. Viimeistele korianterilla.

Hae