Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Tomaatti-mozzarella pastasalaatti

Raikas pastasalaatti maistuu vappubrunssilla taatusti kaikille!

kotiruokamedia.fi
Kommenttien määrä(0) Kommentoi
Valmistusaika 30 min
Annoksia10 annosta
VaikeustasoHelppo
pastasalaatti

Ainesosat

  • 400 g pastaa
  • 2 tl suolaa
  • 200 g pestoa
  • 2 rkl sitruunanmehua
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 ruukku basilikaa
  • 125 g mozzarellaa
  • 50 g punasipulia

Ainesosat

  • 400 g pastaa
  • 2 tl suolaa
  • 200 g pestoa
  • 2 rkl sitruunanmehua
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 ruukku basilikaa
  • 125 g mozzarellaa
  • 50 g punasipulia

Valmistus

  1. Keitä pasta hyvin suolatussa vedessä kypsäksi. Valuta ja anna jäähtyä ja kaada pasta sitten isoon salaattikulhoon.
  2. Sekoita pesto ja sitruunanmehu pastan joukkoon.
  3. Huuhtele kirsikkatomaatit ja leikkaa kahtia. Leikkaa sipulista ohuita suikaleita. Valuta mozzarellasta vesi pois ja leikkaa siitä sopivan kokoisia paloja.
  4. Sekoita lopuksi kaikki salaatin ainekset sekaisin ja anna vetäytyä hetki jääkaapissa.

Vinkki!

Pastasalaatin joukkoon voit lisätä haluamiasi täytteitä mielen mukaan, kokeile esimerkiksi kapriksia ja oliiveja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hae