Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Sitruunarahkalla täytetyt suklaamunat

Makeanystävän pääsiäisen suosikkijälkiruoka valmistuu helposti suklaamunista ja sitruunarahkasta!

kotiruokamedia.fi
Kommenttien määrä(0) Kommentoi
Valmistusaika 15 min
Annoksia4 annosta
VaikeustasoHelppo
täytetyt suklaamunat

Ainesosat

  • 2 dl vispikermaa
  • 1 purkki maitorahkaa
  • 3 tl sitruunankuorta
  • 1,5 tl sitruunanmehua
  • 0,5 dl sokeria
  • 4 rkl lemon curd-sitruunatahnaa
  • 4 isoa suklaamunaa
  • Koristeluun

  • suklaakastiketta
  • suklaanpaloja
  • vaahtokarkkeja
  • pähkinöitä

Ainesosat

  • 2 dl vispikermaa
  • 1 purkki maitorahkaa
  • 3 tl sitruunankuorta
  • 1,5 tl sitruunanmehua
  • 0,5 dl sokeria
  • 4 rkl lemon curd-sitruunatahnaa
  • 4 isoa suklaamunaa
  • Koristeluun

  • suklaakastiketta
  • suklaanpaloja
  • vaahtokarkkeja
  • pähkinöitä

Valmistus

  1. Vatkaa vispikermasta kuohkea vaahto ja sekoita joukkoon maitorahka, sitruunankuori ja sitruunamehu. Lisää sokeria makusi mukaan. Rahkan voit jättää hiukan kirpeäksi, sillä suklaamunien makeus tasapainottaa makua.
  2. Halkaise suklaamunat kahtia ja lusikoi sitruunarahka munien sisälle. Halkaisemisessa kannattaa käyttää kuumalla vedellä lämmitettyä terävää veistä, jolloin saat halkaistua munat siististi.
  3. Koristele munat haluamallasi koristeilla. Esimerkiksi suklaakastike, suklaanpalat, vaahtokarkit ja pähkinät sopivat hyvin koristeiksi.

Vinkki!

Suklaamunien koristelussa vain mielikuvitus on rajana! Käytä makusi mukaan vapaasti koristeita. Esimerkiksi mansikat ja valkosuklaa sopivat myös hyvin täytettyjen suklaamunien koristeluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hae