Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Ranskalaiset krepit

Ranskalaiset krepit eli täytetyt letut, sopivat erinomaisesti esimerkiksi lounaalle, brunssille ja illalliseksi. Kokeile ja yhdistele rohkeasti erilaisia suolaisia ja makeita täytteitä. Klassiset ranskalaiset krepit täytetään kinkulla ja juustolla, ja letut taitellaan neliöksi.

kotiruokamedia.fi
Kommenttien määrä(0) Kommentoi
Valmistusaika1 h
Annoksia4 annosta
VaikeustasoHelppo

Ainesosat

  • 2 kananmunaa
  • 3 dl maitoa
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl voisulaa
  • voita

Ainesosat

  • 2 kananmunaa
  • 3 dl maitoa
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl voisulaa
  • voita

Valmistus

  1. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää joukkoon maito ohuena nauhana, koko ajan vatkaten. Sekoita joukkoon jauhot, suola ja voisula. Laita taikina jääkaappiin vähintään tunniksi.
  2. Paista taikinasta pannulla (halkaisija noin 21 cm) ohuita lettuja voissa. Taikinasta tulee noin 4 isoa tai 6-8 pienempää lettua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hae