Porkkanaletut
Herkulliset porkkanaletut toimivat niin aamupalana kuin välipalanakin. Voit tarjoilla ne halutessasi suolaisen tai makean täytteen kanssa.

Ainesosat
- 100 g porkkanaa
- 2 1/2 dl kauramaitoa
- 2 kpl kananmunia
- 1 1/2 dl vehnäjauhoja
- 1/4 dl juoksevaa margariinia
- ripaus suolaa
- paistamiseen juoksevaa margariinia
Feta-kermaviilitäyte
- 150 g fetajuustoa
- 100 g kermaviiliä
- ruohosipulia
- mustapippuria
Valmistus
- Raasta kuoritut porkkanat hienoksi raasteeksi. Lisää joukkoon muut ainekset ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
- Seikoita taikina ennen paistamista. Lisää pannulle juoksevaa margariina ja paista letut. Voit tarjota letut makean tai suolaisen täytteen kanssa.
Täyte
- Sekoita kulhossa kermaviili ja murennettu feta. Lisää hienonnettu ruohosipuli ja mausta pippurilla. Tarjoile täyte porkkanalettujen kanssa.
Ainesosat
- 100 g porkkanaa
- 2 1/2 dl kauramaitoa
- 2 kpl kananmunia
- 1 1/2 dl vehnäjauhoja
- 1/4 dl juoksevaa margariinia
- ripaus suolaa
- paistamiseen juoksevaa margariinia
Feta-kermaviilitäyte
- 150 g fetajuustoa
- 100 g kermaviiliä
- ruohosipulia
- mustapippuria
Valmistus
- Raasta kuoritut porkkanat hienoksi raasteeksi. Lisää joukkoon muut ainekset ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
- Seikoita taikina ennen paistamista. Lisää pannulle juoksevaa margariina ja paista letut. Voit tarjota letut makean tai suolaisen täytteen kanssa.
Täyte
- Sekoita kulhossa kermaviili ja murennettu feta. Lisää hienonnettu ruohosipuli ja mausta pippurilla. Tarjoile täyte porkkanalettujen kanssa.