Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Maapähkinävoi-brownie

Makea brownietaikina ja suolainen maapähkinävoi sopivat täydellisesti yhteen! Koristele browniet pääsiäiseen sopivaksi suklaamunilla.

kotiruokamedia.fi
Kommenttien määrä(0) Kommentoi
Valmistusaika1 h
Annoksia30 annosta
VaikeustasoHelppo
maapähkinävoibrownie

Ainesosat

  • Brownietaikina

  • 200 g tummaa suklaata
  • 200 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 3 kananmunaa
  • Maapähkinävoitahna

  • 100 g maapähkinävoita
  • 2 rkl sokeria
  • Koristeluun

  • pieniä pääsiäismunia

Ainesosat

  • Brownietaikina

  • 200 g tummaa suklaata
  • 200 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 3 kananmunaa
  • Maapähkinävoitahna

  • 100 g maapähkinävoita
  • 2 rkl sokeria
  • Koristeluun

  • pieniä pääsiäismunia

Valmistus

  1. Aloita sulattamalla rasva kattilassa. Paloittele suklaalevy paloiksi ja kaada suklaanpalat sulatetun voin joukkoon. Sekoittele vispilällä kunnes suklaa sulaa voisulan joukkoon.
  2. Lisää kuivat aineet sulaneen suklaan joukkoon ja sekoita tasaiseksi esimerkiksi nuolijalla.
  3. Sekoita maapähkinävoi ja sokeri keskenään.
  4. Vuoraa uunivuoka tai pyöreä irtopohjavuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.
  5. Lusikoi maapähkinävoitahna brownietaikinan päälle keoiksi ja tee marmorikuvio taikinaan käyttämällä esimeriksi veistä tai pitkää grillitikkua. Leikkaa veitsellä pieniä pääsiäismunia halki ja asettele pääsiäismunia brownien päälle ennen paistamista.
  6. Paista brownieta 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Vinkki!

Älä paista brownieta liian pitkään! Valmiin brownien kuuluu jäädä kostean meheväksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hae