Ainesosat
- 150 g kylmäsavulohta
- 2 palaa ruisleipää
- 100 g ranskankermaa
- 1/2 punasipulia
- tilliä
- limen mehua
- suolaa
- pippuria
Valmistus
- Pilko kylmäsavulohi, tilli ja sipuli hienoksi.
- Sekoita kulhossa ranskankerma, kylmäsavulohi, sipuli ja tilli.
- Mausta seos limen mehulla, pippurilla ja ripauksella suolaa. Sekoita tasaiseksi.
- Paahda ruisleivät ja lisää lohitäyte leiville. Koristele tillillä.
Ainesosat
- 150 g kylmäsavulohta
- 2 palaa ruisleipää
- 100 g ranskankermaa
- 1/2 punasipulia
- tilliä
- limen mehua
- suolaa
- pippuria
Valmistus
- Pilko kylmäsavulohi, tilli ja sipuli hienoksi.
- Sekoita kulhossa ranskankerma, kylmäsavulohi, sipuli ja tilli.
- Mausta seos limen mehulla, pippurilla ja ripauksella suolaa. Sekoita tasaiseksi.
- Paahda ruisleivät ja lisää lohitäyte leiville. Koristele tillillä.