Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Lohileivät

Herkulliset kylmäsavulohileivät sopivat niin arkeen kuin juhlaan!

kotiruokamedia.fi
Valmistusaika 15 min
Annoksia2 annosta
VaikeustasoHelppo

Ainesosat

  • 150 g kylmäsavulohta
  • 2 palaa ruisleipää
  • 100 g ranskankermaa
  • 1/2 punasipulia
  • tilliä
  • limen mehua
  • suolaa
  • pippuria

Ainesosat

  • 150 g kylmäsavulohta
  • 2 palaa ruisleipää
  • 100 g ranskankermaa
  • 1/2 punasipulia
  • tilliä
  • limen mehua
  • suolaa
  • pippuria

Valmistus

  1. Pilko kylmäsavulohi, tilli ja sipuli hienoksi.
  2. Sekoita kulhossa ranskankerma, kylmäsavulohi, sipuli ja tilli.
  3. Mausta seos limen mehulla, pippurilla ja ripauksella suolaa. Sekoita tasaiseksi.
  4. Paahda ruisleivät ja lisää lohitäyte leiville. Koristele tillillä.

Hae