Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Kinderkakku

Kinderkakku on herkullinen, suklainen jälkiruoka, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Kakusta riittää jaettavaksi useammankin henkilön kesken.

kotiruokamedia.fi
Kommenttien määrä(0) Kommentoi
Valmistusaika3 h
Annoksia12 annosta
VaikeustasoPerustaso

Ainesosat

  • Pohja

  • 175 g Oreo-keksejä
  • 60 g voita
  • Täytevaahto

  • 4 dl vispikermaa
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • Tummempi suklaatäyte

  • 1/2 täytevaahdosta
  • 120 g maitosuklaata
  • Vaalea suklaatäyte

  • 1/2 täytevaahdosta
  • 120 g valkosuklaata
  • Kuorrute

  • 120 g maitosuklaata

Ainesosat

  • Pohja

  • 175 g Oreo-keksejä
  • 60 g voita
  • Täytevaahto

  • 4 dl vispikermaa
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • Tummempi suklaatäyte

  • 1/2 täytevaahdosta
  • 120 g maitosuklaata
  • Vaalea suklaatäyte

  • 1/2 täytevaahdosta
  • 120 g valkosuklaata
  • Kuorrute

  • 120 g maitosuklaata

Valmistus

  1. Pohja

  2. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla.
  3. Murskaa Oreot tehosekoittimessa. Sulata voi tai margariini ja lisää keksimurskan joukkoon. Painele seos vuoan pohjalle.
  4. Täytevaahto

  5. Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto.
  6. Jaa vaahto kahteen yhtä suureen osaan.
  7. Tumma suklaatäyte

  8. Sulata suklaa kuumassa vesihauteessa tai mikrossa miedolla lämmöllä.
  9. Lisää suklaasula vatkaimella sekoittaen toisen vaahtopuolikkaan joukkoon.
  10. Levitä täyte vuokaan keksipohjan päälle ja painele tasaiseksi. Anna jähmettyä jääkaapissa noin tunti.
  11. Vaalea suklaatäyte

  12. Sulata valkosuklaa kuumassa vesihauteessa tai mikrossa miedolla lämmöllä.
  13. Sekoita suklaasula jäljellä olevan vaahdon joukkoon. Levitä täyte vuokaan.
  14. Anna jähmettyä jääkaapissa noin 3 tuntia. Irrota kakku ja siirrä tarjoilulautaselle.
  15. Kuorrute

  16. Sulata maitosuklaa mikrossa. Kaada kuorrute kakun keskelle ja levitä.
  17. Koristele haluamallasi tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hae