Kinderkakku
Kinderkakku on herkullinen, suklainen jälkiruoka, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Kakusta riittää jaettavaksi useammankin henkilön kesken.
kotiruokamedia.fi
Valmistusaika3 h
Annoksia12 annosta
VaikeustasoPerustaso
Ainesosat
Pohja
- 175 g Oreo-keksejä
- 60 g voita
Täytevaahto
- 4 dl vispikermaa
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
Tummempi suklaatäyte
- 1/2 täytevaahdosta
- 120 g maitosuklaata
Vaalea suklaatäyte
- 1/2 täytevaahdosta
- 120 g valkosuklaata
Kuorrute
- 120 g maitosuklaata
Valmistus
Pohja
- Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla.
- Murskaa Oreot tehosekoittimessa. Sulata voi tai margariini ja lisää keksimurskan joukkoon. Painele seos vuoan pohjalle.
Täytevaahto
- Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto.
- Jaa vaahto kahteen yhtä suureen osaan.
Tumma suklaatäyte
- Sulata suklaa kuumassa vesihauteessa tai mikrossa miedolla lämmöllä.
- Lisää suklaasula vatkaimella sekoittaen toisen vaahtopuolikkaan joukkoon.
- Levitä täyte vuokaan keksipohjan päälle ja painele tasaiseksi. Anna jähmettyä jääkaapissa noin tunti.
Vaalea suklaatäyte
- Sulata valkosuklaa kuumassa vesihauteessa tai mikrossa miedolla lämmöllä.
- Sekoita suklaasula jäljellä olevan vaahdon joukkoon. Levitä täyte vuokaan.
- Anna jähmettyä jääkaapissa noin 3 tuntia. Irrota kakku ja siirrä tarjoilulautaselle.
Kuorrute
- Sulata maitosuklaa mikrossa. Kaada kuorrute kakun keskelle ja levitä.
- Koristele haluamallasi tavalla.
Ainesosat
Pohja
- 175 g Oreo-keksejä
- 60 g voita
Täytevaahto
- 4 dl vispikermaa
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
Tummempi suklaatäyte
- 1/2 täytevaahdosta
- 120 g maitosuklaata
Vaalea suklaatäyte
- 1/2 täytevaahdosta
- 120 g valkosuklaata
Kuorrute
- 120 g maitosuklaata
Valmistus
Pohja
- Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla.
- Murskaa Oreot tehosekoittimessa. Sulata voi tai margariini ja lisää keksimurskan joukkoon. Painele seos vuoan pohjalle.
Täytevaahto
- Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto.
- Jaa vaahto kahteen yhtä suureen osaan.
Tumma suklaatäyte
- Sulata suklaa kuumassa vesihauteessa tai mikrossa miedolla lämmöllä.
- Lisää suklaasula vatkaimella sekoittaen toisen vaahtopuolikkaan joukkoon.
- Levitä täyte vuokaan keksipohjan päälle ja painele tasaiseksi. Anna jähmettyä jääkaapissa noin tunti.
Vaalea suklaatäyte
- Sulata valkosuklaa kuumassa vesihauteessa tai mikrossa miedolla lämmöllä.
- Sekoita suklaasula jäljellä olevan vaahdon joukkoon. Levitä täyte vuokaan.
- Anna jähmettyä jääkaapissa noin 3 tuntia. Irrota kakku ja siirrä tarjoilulautaselle.
Kuorrute
- Sulata maitosuklaa mikrossa. Kaada kuorrute kakun keskelle ja levitä.
- Koristele haluamallasi tavalla.