Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Kesäkurpitsapizzat

Kesäkurpitsapizzat ovat hauskaa naposteltavaa esimerkiksi illanistujaisiin. Sopii myös vähähiilihydraattiseen ruokavalioon!

kotiruokamedia.fi
Kommenttien määrä(0) Kommentoi
Valmistusaika 30 min
Annoksia6 annosta
VaikeustasoHelppo
kesäkurpitsapizzat

Ainesosat

  • 2 kesäkurpitsaa
  • 1 dl dl tomaattimurskaa
  • 1 rkl oreganoa
  • 100 g buffalo-mozzarellaa
  • oliiviöljyä
  • noin 10 kirsikkatomaattia
  • noin 100 g herkkusieniä
  • noin 100 g salamia

Ainesosat

  • 2 kesäkurpitsaa
  • 1 dl dl tomaattimurskaa
  • 1 rkl oreganoa
  • 100 g buffalo-mozzarellaa
  • oliiviöljyä
  • noin 10 kirsikkatomaattia
  • noin 100 g herkkusieniä
  • noin 100 g salamia

Valmistus

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Huuhtele kesäkurpitsat ja leikkaa noin 2 cm paksuisiksi kiekoiksi.
  2. Asettele kesäkurpitsakiekot leivinpaperin päälle uunipellille ja lorauta kiekkojen pintaan hiukan oliiviöljyä. Esipaista kiekkoja uunissa muutama minuutti.
  3. Leikkaa kirsikkatomaateista siivuja ja hienonna mozzarella pienemmiksi paloiksi. Leikkaa myös sienet ja salami sopivankokoisiksi paloiksi.
  4. Ota kesäkurpitsat pois uunista ja lado kiekkojen päälle tomaattimurskaa, mozzarellaa, kirsikkatomaatit, sienet ja salami. Ripottele päälle oreganoa ja mausta vielä suolalla ja mustapippurilla. Lorauta päälle vähän oliiviöljyä ja paista kiekkoja uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto ruskistuu ja kesäkurpitsat pehmenevät. Tarjoile heti lämpimänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hae