Ainesosat
- 2 kesäkurpitsaa
- 1 dl dl tomaattimurskaa
- 1 rkl oreganoa
- 100 g buffalo-mozzarellaa
- oliiviöljyä
- noin 10 kirsikkatomaattia
- noin 100 g herkkusieniä
- noin 100 g salamia
Valmistus
- Lämmitä uuni 200 asteeseen. Huuhtele kesäkurpitsat ja leikkaa noin 2 cm paksuisiksi kiekoiksi.
- Asettele kesäkurpitsakiekot leivinpaperin päälle uunipellille ja lorauta kiekkojen pintaan hiukan oliiviöljyä. Esipaista kiekkoja uunissa muutama minuutti.
- Leikkaa kirsikkatomaateista siivuja ja hienonna mozzarella pienemmiksi paloiksi. Leikkaa myös sienet ja salami sopivankokoisiksi paloiksi.
- Ota kesäkurpitsat pois uunista ja lado kiekkojen päälle tomaattimurskaa, mozzarellaa, kirsikkatomaatit, sienet ja salami. Ripottele päälle oreganoa ja mausta vielä suolalla ja mustapippurilla. Lorauta päälle vähän oliiviöljyä ja paista kiekkoja uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto ruskistuu ja kesäkurpitsat pehmenevät. Tarjoile heti lämpimänä.
Ainesosat
- 2 kesäkurpitsaa
- 1 dl dl tomaattimurskaa
- 1 rkl oreganoa
- 100 g buffalo-mozzarellaa
- oliiviöljyä
- noin 10 kirsikkatomaattia
- noin 100 g herkkusieniä
- noin 100 g salamia
Valmistus
- Lämmitä uuni 200 asteeseen. Huuhtele kesäkurpitsat ja leikkaa noin 2 cm paksuisiksi kiekoiksi.
- Asettele kesäkurpitsakiekot leivinpaperin päälle uunipellille ja lorauta kiekkojen pintaan hiukan oliiviöljyä. Esipaista kiekkoja uunissa muutama minuutti.
- Leikkaa kirsikkatomaateista siivuja ja hienonna mozzarella pienemmiksi paloiksi. Leikkaa myös sienet ja salami sopivankokoisiksi paloiksi.
- Ota kesäkurpitsat pois uunista ja lado kiekkojen päälle tomaattimurskaa, mozzarellaa, kirsikkatomaatit, sienet ja salami. Ripottele päälle oreganoa ja mausta vielä suolalla ja mustapippurilla. Lorauta päälle vähän oliiviöljyä ja paista kiekkoja uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto ruskistuu ja kesäkurpitsat pehmenevät. Tarjoile heti lämpimänä.