Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Karitsan niskaa aasialaisittain

Mausteinen karitsanniska tuo vaihtelua perinteisiin lammasresepteihin! Tarjoile esimerkiksi riisin kanssa.

kotiruokamedia.fi
Kommenttien määrä(0) Kommentoi
Valmistusaika4 h
Annoksia4 annosta
VaikeustasoPerustaso
karitsan niska resepti

Ainesosat

  • 800 g karitsan niskaa
  • Lihan haudutusliemi

  • 1 litra vettä
  • 5 valkosipulinkynttä
  • 4 cm pala inkivääriä
  • 2 korianterin juurta
  • 5 valkopippuria
  • 1 kanelitanko
  • 5 tähtianista
  • 1 dl sokeria
  • 4 dl soijakastiketta

Ainesosat

  • 800 g karitsan niskaa
  • Lihan haudutusliemi

  • 1 litra vettä
  • 5 valkosipulinkynttä
  • 4 cm pala inkivääriä
  • 2 korianterin juurta
  • 5 valkopippuria
  • 1 kanelitanko
  • 5 tähtianista
  • 1 dl sokeria
  • 4 dl soijakastiketta

Valmistus

  1. Kiehauta kaikki liemen ainekset kattilassa
  2. Ruskista niska kevyesti pannulla
  3. Lisää niska uunivuokaan ja kaada kuuma haudutusliemi karitsan niskan päälle
  4. Peitä uunivuoka foliolla ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin 3-4 tuntia, kunnes liha on pehmeää
  5. Nosta liha reikäkauhan avulla sivuun ja siivilöi liemi kattilaan
  6. Suurusta liemestä kastike lihalle keittämällä lientä kasaan noin 20 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoile esimerkiksi riisin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hae