Ainesosat
- 2 1/2 dl vettä
- 1/2 pussia kuivahiivaa
- 1 rkl sokeria
- 5 dl sämpyläjauhoja
- 1 tl suolaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- raastettua parmesaania
- mozzarellaraastetta
Valmistus
- Sekoita kuivahiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää sokeri.
- Lisää osa jauhoista ja alusta taikinaa käsin.
- Lisää suola, loput jauhoista ja öljy.
- Alusta tasaiseksi.
- Anna kohota liinan alla noin tunnin ajan.
- Muotoile taikinasta samankokoisia palloja. Anna kohota 30 min.
- Voitele sämpylät voilla. Lisää päälle haluamasi määrä parmesaani- ja mozzarellaraastetta.
- Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Ainesosat
- 2 1/2 dl vettä
- 1/2 pussia kuivahiivaa
- 1 rkl sokeria
- 5 dl sämpyläjauhoja
- 1 tl suolaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- raastettua parmesaania
- mozzarellaraastetta
Valmistus
- Sekoita kuivahiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää sokeri.
- Lisää osa jauhoista ja alusta taikinaa käsin.
- Lisää suola, loput jauhoista ja öljy.
- Alusta tasaiseksi.
- Anna kohota liinan alla noin tunnin ajan.
- Muotoile taikinasta samankokoisia palloja. Anna kohota 30 min.
- Voitele sämpylät voilla. Lisää päälle haluamasi määrä parmesaani- ja mozzarellaraastetta.
- Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.