Ainesosat
- vaaleaa leipää
- 200 g halloumia
- 2 kpl sipulia
- 1 kpl avokadoa
- balsamicokastiketta
- kourallinen rucolaa
- mustapippuria
- suolaa
Yrttivoi
- 70 g voita
- 2 kpl valkosipulinkynttä
- kourallinen tuoretta basilikaa
- oliiviöljyä
Valmistus
Karamellisoitu sipuli
- Kuori kaksi sipulia. Leikkaa sipulit puoliksi ja viipaloi ohuiksi.
- Lisää sipulit pannulle öljyn ja suolan kanssa. Voit halutessasi lisätä myös hyppysellisen sokeria.
- Paista ensin kovemmalla lämmöllä pari minuuttia.
- Hauduta sen jälkeen miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
Yrttivoi
- Lisää kulhoon huoneenlämpöinen voi.
- Hienonna valkosipulinkynnet ja basilika. Lisää ne voin joukkoon.
- Lisää oliiviöljy. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
- Sekoita voi tasaiseksi.
Leipien kokoaminen
- Viipaloi halloumi. Kaada pannulle oliiviöljyä ja paista välillä käännellen pari minuuttia, kunnes juusto on kauniisti ruskistunut.
- Levitä leipien päälle reilusti yrttivoita. Paahda leipiä hetki pannulla.
- Laita rucola kulhoon. Kaada päälle tilkka oliiviöljyä ja mausta mustapippurilla ja suolalla. Sekoita.
- Viipaloi avocado.
- Kokoa paahdettujen leipien päälle rucola, halloumi ja karamellisoitu sipuli. Mausta balsamicokastikkeella.
Ainesosat
- vaaleaa leipää
- 200 g halloumia
- 2 kpl sipulia
- 1 kpl avokadoa
- balsamicokastiketta
- kourallinen rucolaa
- mustapippuria
- suolaa
Yrttivoi
- 70 g voita
- 2 kpl valkosipulinkynttä
- kourallinen tuoretta basilikaa
- oliiviöljyä
Valmistus
Karamellisoitu sipuli
- Kuori kaksi sipulia. Leikkaa sipulit puoliksi ja viipaloi ohuiksi.
- Lisää sipulit pannulle öljyn ja suolan kanssa. Voit halutessasi lisätä myös hyppysellisen sokeria.
- Paista ensin kovemmalla lämmöllä pari minuuttia.
- Hauduta sen jälkeen miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
Yrttivoi
- Lisää kulhoon huoneenlämpöinen voi.
- Hienonna valkosipulinkynnet ja basilika. Lisää ne voin joukkoon.
- Lisää oliiviöljy. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
- Sekoita voi tasaiseksi.
Leipien kokoaminen
- Viipaloi halloumi. Kaada pannulle oliiviöljyä ja paista välillä käännellen pari minuuttia, kunnes juusto on kauniisti ruskistunut.
- Levitä leipien päälle reilusti yrttivoita. Paahda leipiä hetki pannulla.
- Laita rucola kulhoon. Kaada päälle tilkka oliiviöljyä ja mausta mustapippurilla ja suolalla. Sekoita.
- Viipaloi avocado.
- Kokoa paahdettujen leipien päälle rucola, halloumi ja karamellisoitu sipuli. Mausta balsamicokastikkeella.