Deviled eggs eli paholaisen munat
Pääsiäisen kestosuosikki paholaisen munat valmistuu helposti ja vie kielen mennessään!
kotiruokamedia.fi
Valmistusaika 20 min
Annoksia8 annosta
VaikeustasoHelppo

Ainesosat
- 8 kananmunaa
- 4 rkl majoneesia
- 3 tl hunaja-dijonsinappia
- 3 rkl ruohosipulia
- ripaus suolaa
- paprikajauhetta
- chilihiutaleita
- tilliä
Valmistus
- Keitä kananmunia noin 10 minuuttia.
- Kaada kuuma vesi pois ja kaada kypsien kananmunien päälle kylmää vettä. Anna jäähtyä muutama minuutti ja kuori munat.
- Halkaise munat pituussuunnassa. Käytä terävää veistä.
- Irrota keltuaiset ja aseta ne kulhoon. Sekoita keltuaisten joukkoon majoneesi, sinappi ja hienonnettu ruohosipuli. Sekoita tasaiseksi haarukalla. Jos seos on liian paksua, voit lisätä joukkoon lisää majoneesia.
- Lusikoi täyte munanpuolikkaisiin ja mausta valmiit kananmunat suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle hiukan paprikajauhetta, chilihiutaleita ja tilliä.
Ainesosat
- 8 kananmunaa
- 4 rkl majoneesia
- 3 tl hunaja-dijonsinappia
- 3 rkl ruohosipulia
- ripaus suolaa
- paprikajauhetta
- chilihiutaleita
- tilliä
Valmistus
- Keitä kananmunia noin 10 minuuttia.
- Kaada kuuma vesi pois ja kaada kypsien kananmunien päälle kylmää vettä. Anna jäähtyä muutama minuutti ja kuori munat.
- Halkaise munat pituussuunnassa. Käytä terävää veistä.
- Irrota keltuaiset ja aseta ne kulhoon. Sekoita keltuaisten joukkoon majoneesi, sinappi ja hienonnettu ruohosipuli. Sekoita tasaiseksi haarukalla. Jos seos on liian paksua, voit lisätä joukkoon lisää majoneesia.
- Lusikoi täyte munanpuolikkaisiin ja mausta valmiit kananmunat suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle hiukan paprikajauhetta, chilihiutaleita ja tilliä.