Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Cacio e pepe

Vain muutaman raaka-aineen pastaklassikko Cacio e pepe on hurmaa pippurisuudellaan.

kotiruokamedia.fi
Valmistusaika 30 min
Annoksia4 annosta
VaikeustasoHelppo
Cacioepepe

Ainesosat

  • 200 g raastettua pecorinoa
  • 2 tl mustapippuria
  • ripaus suolaa
  • 400 g spagettia

Ainesosat

  • 200 g raastettua pecorinoa
  • 2 tl mustapippuria
  • ripaus suolaa
  • 400 g spagettia

Valmistus

  1. Paahda mustapippuria kuivalla pannulla ja raasta pecorino-juusto kulhoon.
  2. Laita pasta kiehumaan ja mausta pastan keitinvesi hyvin suolalla. Kun pasta on valmis, ota keitinvettä n. 3 dl sivuun ja valuta pasta.
  3. Lisää hieman keitinvettä pecorino-raasteeseen ja sekoita massaksi. Lisää keitinvettä myös paistinpannulle paahdetun pippurin sekaan.
  4. Lisää paistinpannuun myös pasta ja pecorino-massa.
  5. Sekoita hyvin ja lisää joukkoon vielä hieman pecorinoa ja mustapippuria.

Hae