Ainesosat
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ chiliä
- 2 avokadoa
- 1 sitruunan mehu
- ½ dl oliiviöljyä
- n. 1 dl lehtipersiljaa
- 1 dl raastettua pecorinoa
- 1 dl raastettua parmesaania
- suolaa ja pippuria
- 400 g spagettia
Valmistus
- Pilko valkosipuli hyvin hienoksi, pilko myös chili ja laita ne kulhoon. Purista sitruunan mehu mukaan. Halkaise avokadot ja poista niistä kivet.
- Kuutio avokado, hienonna yrtit ja raasta juustot. Lisää suola, pippuri, oliiviöljy, hienonnetut yrtit, sekä pecorino- ja parmesaaniraaste. Sekoittele lusikan avulla, maista. Kastikkeessa tulee olla tarpeeksi suolaa, muuten lopputulos on mauton.
- Valmista pasta hyvin suolatussa keitinvedessä, pakkauksen ohjeen mukaan. Ota talteen vajaa desi keitinvettä. Valuta pasta lävikössä.
- Lorauta tilkka keitinvettä avokadokastikkeen sekaan, ja pyörittele spagetti kastikkeen joukkoon. Tarkista maku, ja lisää tarvittaessa pippuria ja suolaa. Raasta päälle parmesaania ja tarjoa heti.
Ainesosat
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ chiliä
- 2 avokadoa
- 1 sitruunan mehu
- ½ dl oliiviöljyä
- n. 1 dl lehtipersiljaa
- 1 dl raastettua pecorinoa
- 1 dl raastettua parmesaania
- suolaa ja pippuria
- 400 g spagettia
Valmistus
- Pilko valkosipuli hyvin hienoksi, pilko myös chili ja laita ne kulhoon. Purista sitruunan mehu mukaan. Halkaise avokadot ja poista niistä kivet.
- Kuutio avokado, hienonna yrtit ja raasta juustot. Lisää suola, pippuri, oliiviöljy, hienonnetut yrtit, sekä pecorino- ja parmesaaniraaste. Sekoittele lusikan avulla, maista. Kastikkeessa tulee olla tarpeeksi suolaa, muuten lopputulos on mauton.
- Valmista pasta hyvin suolatussa keitinvedessä, pakkauksen ohjeen mukaan. Ota talteen vajaa desi keitinvettä. Valuta pasta lävikössä.
- Lorauta tilkka keitinvettä avokadokastikkeen sekaan, ja pyörittele spagetti kastikkeen joukkoon. Tarkista maku, ja lisää tarvittaessa pippuria ja suolaa. Raasta päälle parmesaania ja tarjoa heti.