Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Avokadopasta

Helppo, nopea ja herkullinen avokadopasta on arkiruokaa parhaimmillaan.

kotiruokamedia.fi
Kommenttien määrä(0) Kommentoi
Valmistusaika 30 min
Annoksia4 annosta
VaikeustasoHelppo

Ainesosat

  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ chiliä
  • 2 avokadoa
  • 1 sitruunan mehu
  • ½ dl oliiviöljyä
  • n. 1 dl lehtipersiljaa
  • 1 dl raastettua pecorinoa
  • 1 dl raastettua parmesaania
  • suolaa ja pippuria
  • 400 g spagettia

Ainesosat

  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ chiliä
  • 2 avokadoa
  • 1 sitruunan mehu
  • ½ dl oliiviöljyä
  • n. 1 dl lehtipersiljaa
  • 1 dl raastettua pecorinoa
  • 1 dl raastettua parmesaania
  • suolaa ja pippuria
  • 400 g spagettia

Valmistus

  1. Pilko valkosipuli hyvin hienoksi, pilko myös chili ja laita ne kulhoon. Purista sitruunan mehu mukaan. Halkaise avokadot ja poista niistä kivet.
  2. Kuutio avokado, hienonna yrtit ja raasta juustot. Lisää suola, pippuri, oliiviöljy, hienonnetut yrtit, sekä pecorino- ja parmesaaniraaste. Sekoittele lusikan avulla, maista. Kastikkeessa tulee olla tarpeeksi suolaa, muuten lopputulos on mauton.
  3. Valmista pasta hyvin suolatussa keitinvedessä, pakkauksen ohjeen mukaan. Ota talteen vajaa desi keitinvettä. Valuta pasta lävikössä.
  4. Lorauta tilkka keitinvettä avokadokastikkeen sekaan, ja pyörittele spagetti kastikkeen joukkoon. Tarkista maku, ja lisää tarvittaessa pippuria ja suolaa. Raasta päälle parmesaania ja tarjoa heti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hae