Kolme herkullista ideaa äitienpäivän tarjoiluun
Äitienpäivänä herkutellaan aamupalalla, brunssilla, leivonnaisilla tai muulla juhla-aterialla. Äitienpäivän juuret ulottuvat 1900-luvun alun Eurooppaan ja Suomessa sitä vietetään vuosittain toukokuun toisena sunnuntaina. Voit ilahduttaa äitiä, mummoa tai äitihahmoa esimerkiksi itse tehdyllä ruoalla , jonka vuoksi kokosimme yhteen muutaman idean äitienpäivän ruokapöytään. Kotiruoka.fi toivottaa hyvää äitienpäivää!
Tuoreita juustosämpylöitä aamupalalle
Tällä helpolla ohjeella leivot mehevät juustosämpylät osaksi äitienpäivän aamupalaa. Täytä sämpylät haluamillasi täytteillä ja tarjoile lämpiminä! Katso juustosämpylöiden resepti tästä.
Raikasta salaattia brunssille
Somessa suureen suosioon noussut Green Goddess -salaatti tarjoilee keväisen raikkaita makuja. Kotiruoka.fi:n resepti yhdistää maistuvaan trendisalaattiin ruokaisan pastan. Salaattia voi halutessaan tuunata tuoreilla kasviksilla, yrteillä tai esimerkiksi mozzarellajuustolla. Katso Green Goddes -pastasalaatin resepti tästä.
Suklaisia herkkuja makean ystäville
Kolmen suklaan muffinssit sopivat mainiosti jälkiruoaksi, taikka osaksi äitienpäivän aamupalaa tai brunssia. Katso muffinssien resepti tästä.